Скопје 09. февруари 2021. / 15:31

Дел од Маџари, Хиподром и Трубарево денеска без вода

Дел од Маџари, Хиподром и Трубарево денеска без вода

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од Маџари, Хиподром и Трубарево.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради скината цевка од страна на странка/фирма ф-250 мм на улица „Благоја Стевковски” бб.

Корисниците ќе бидат без вода од 14:20 часот, па се до санирање на дефектот.