Скопје 25. октомври 2020. / 22:58

Дел од користниците во Ѓорче Петров утре без вода

Дел од користниците во Ѓорче Петров утре без вода

Повеќе улици во Ѓорче Петров утре без вода.

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 26.10.2020г. поради уличен дефект на водоводна цевка со пречник Ф 150мм, на улица Црногорска бр 2. прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците од следните улици: Црногорска, Кузман Шапкарев, ул.1223, Гостиварска, Кадињача, Андон Папрадишки, Александар Македонски, Андреј Зографски, Смилевска, Панајот Гиновски, Жеденска, Островска, Драговити и дел од Борис Сарафов (општина Ѓорче Петров).

Водоснабдувањето ќе биде прекинато во време од 11:00 часот до завршување на дефектот.