Скопје 14. јануари 2021. / 10:06

Дефект во Кисела Вода: Без вода неколку улици

Дефект во Кисела Вода: Без вода неколку улици

Поради уличен дефект Ф-150 милиметри на улица „Чедомир Кантарџиев“ 3, без вода ќе бидат корисниците од оваа и дел од улицата „Наум Охридски“ во Општина Кисела Вода.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе биде прекинато во текот на денот поточно од 09:30 часот, па се до отсранувањето на дефектот