Скопје 15. септември 2020. / 08:58

Без вода корисниците од две улици од Бутел

Без вода корисниците од две улици од Бутел

Поради промена на затварач (Шибер) од ф 100мм на ул.„Благоја Паревиќ“ бр.50 во Бутел, прекинато водоснабдување од 10:00 часот ќе имат корисниците од ул.„Благоја Паревиќ“ и ул.„Никола Малешевски“.

Корисниците од овие улици ќе немаат вода се до завршување на работите, информираат од Водовод.