Скопје 19. јуни 2018. / 11:14

Без вода денеска булевар 3та Македонска Бригада и улица Веле Марков 11

Без вода денеска булевар 3та Македонска Бригада и улица Веле Марков 11

Водовод ве известува дека на ден 19.06.2018 год поради уличен дефект од ф-80мм на Бул. 3та Македонска Бригада, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување.

– поради уличен дефект од ф-100мм на ул. Веле Марков 11 (Хром), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување.

Телефон за информации: 023073010