Скопје 15. октомври 2020. / 08:12

Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денеска поради дефект на приклучна цевка ф ¾“, на ул.Охридска бр.10 во Маџармаало ќе има прекин во водоснабдувањето.

Без вода ќе останат корисниците на дел од Маџар маало од 09:00 часот до санирање на дефектот. (општина Центар )