Скопје 14. октомври 2019. / 21:33

Без вода дел од корисниците во село Рашче

Без вода дел од корисниците во село Рашче

Поради уличен дефект од Ф150мм на улицата 3 бб (кај џамијата ) село Рашче, прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците во селото.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.