Скопје 22. март 2020. / 15:39

Без струја утре делови од Чаир, Сопиште, Карпош

Без струја утре делови од Чаир, Сопиште, Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре заради технички зафати во електро-системот на Град Скопје без електрична енергија ќе останат делови од општините Чаир, Сопиште и Карпош.

Во периодот од 09:00 до 11:00 часот без струја ќе бидат корисниците од зграда бр. 16 влез 1 од ул. Кемал Ататурк, Општина Чаир.

Без електрична енергија ќе останат во периодот од 09:00 до 12:30 часот корисниците од село Долно Соње, Општина Сопиште, а во периодот од 09:00 до 12:00 часот и корисниците од парните броеви од бр. 2 до бр. 14 на ул. Наум Евро, Општина Карпош.