Скопје 17. јуни 2018. / 20:26

Без струја делови од Карпош, Аеродром и Сопиште

Без струја делови од Карпош, Аеродром и Сопиште

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата „Венјамин Мачуковски“ бр. 34. во општина Аеродром, а од 9:00 до 12:00 часот дел од корисниците од улицата „1“ во селото Горно Соње, во општина Сопиште.

Во периодот од 8:30 до 9:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од селото Бардовци во општина Карпош, додека од 14:30 до 16:30 часот дел од корисниците од општина Сопиште, како и улицата „27“ во општина Сопиште.