Скопје 28. април 2020. / 09:37

Без струја делови на Кисела Вода и Карпош

Без струја делови на Кисела Вода и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот во Скопје.

Па, така, во периодот од 9.30 до 12 часот, без струја ќе биде дел од Горно Нерези во општина Карпош, и во периодот од 9 до 14 часот улицата Саса 30 во Пинтија и Саса 18 во општина Кисела Вода.