Скопје 11. септември 2018. / 10:04

Без струја делови на Чаир, Шуто Оризари, Аеродром, Кисела Вода и Петровец

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– Од 9 до 15 часот корисниците на дел од улицата Че Гевара, улицата Македонско-косовска бригада со подулиците, како и дел од улицата Бутелски венец во општините Чаир и Шуто Оризари.
– Од 10.30 до 12.30 часот корисниците на дел од улицата Петар Ацев во општина Аеродром.
– Од 9 до 15 часот корисниците од с. Батинци, улиците 4, 6, и 7 во општина Студеничани.
– Од 9 до 11.30 часот корисниците од улицата Саса во Пинтија (делот околу училиштето) во општина Кисела Вода.
– Од 8.30 до 14.30 часот корисниците од населените места Дивље, Сушица, Чифлик, Коњари, како и фирмите „Живиње КУ“, „Прогрес“ и АЛЕМ во општина Петровец.