Скопје 28. јуни 2020. / 20:00

Ангелова: Жителите на Чаир заслужуваат повеќе, а тоа ќе го добијат по победата на ВМРО-ДПМНЕ

Ангелова: Жителите на Чаир заслужуваат повеќе, а тоа ќе го добијат по победата на ВМРО-ДПМНЕ

Претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во општина Чаир и кандидатот за пратеник во изборна единица 2 Емилија ангелова преку видео вели дека жителите на Чаир заслужуваат повеќе по 15 јули.

-Изминативе 5 дена сме во постојана комуникација со нашите сограѓани, Чаирчани. Се чувствува нивната разочараност, нивната чест и достоинство се нарушени. Тие се нашите мајки и татковци, баби и дедовци. Заслужуваат повеќе и после 15ти Јули ќе го добијат тоа. Повисоки пензии за 20%, лекови на позитивна листа. Ќе ја вратиме нивната чест и достоинство. ВМРО-ДПМНЕ се ОБВРЗУВА, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.