Сцена 26. април 2018. / 22:19

Жељко Јоксимовиќ ја расплака сопругата сред емисија во живо

Жељко Јоксимовиќ ја расплака сопругата сред емисија во живо

Водителката Јована, сопруга на Жељко Јоксимовиќденес вчера наполни 37 години, а колегите од работа и подготвија роденденско изненадување.

Но, кога започнала утринската емисија во живо, каде Јована е водител, во едно од вклучувањата во живо, откако репортерите и го честитаа роденденот на колешката, го вклучиле и нејзиниот сопруг, Жељко Јоксимовиќ, кој во живо од центарот на Белград со транспарентот од 10 метри и го честиташе роденденот.

Јована изненадена од гестот на сопругот се расплакала во емисија.