Сцена 03. ноември 2018. / 16:22

Тоше е вечен – промовиран неговиот необјавен албум (ВИДЕО)

Тоше е вечен – промовиран неговиот необјавен албум (ВИДЕО)

Синоќа во спортската сала „Борис Трајковски” во Скопје се одржа концертот во чест на Тоше Проески.

Одново одекнаа неговите најголеми хитови, а на концертот беше промовиран и новиот албум на Тоше “Secret Place” (Tajно место).