Сцена 17. мај 2018. / 21:57

Таа е позгодна и од Северина и Розга – се појави полугола, и завидуваат и 18 годишни девојки (ФОТО)

Таа е позгодна и од Северина и Розга – се појави полугола, и завидуваат и 18 годишни девојки (ФОТО)

Познатата Хрватска пејачка Маја Шупут се прошета на црвениот тепих полугола, а на изгледот и завидуваат многу девојки, бидејќи таа со 38 изгледа како да има 19.