Сцена 28. септември 2018. / 14:30

Среќно семејство: Сара Мејс за прв пат објави фотографија од бебето (ФОТО)

Среќно семејство: Сара Мејс за прв пат објави фотографија од бебето (ФОТО)

Македонската пејачка Сара Мејс, за прв пат, на социјалните мрежи, објави фотографија од бебенцето.

Сара која е во брак со водителот Димитар Атанасовски, неодамна го добија првото дете.

„Среќно семејство“, стои во текстот на фотографијата.