Сцена 04. април 2018. / 16:19

Славна манекенка се шета со полициско обезбедување поради фризурата од 120.000 долари

Славна манекенка се шета со полициско обезбедување поради фризурата од 120.000 долари

Манекенката од Нигерија, Чика Лан, неодамна ја промовираше својата нова фризура под името “Медуза” која вреди вртоглави 40 милиони нигериска наира или 120.000 долари поради што има и полициско обезбедување покрај неа.

За порталот “Information.ng” изјавила дека сега се чувствува повеќе безбедно и посигурно.

– Кога зборував за вредноста на мојата глава, започнаа да ми се закануваат и сфатив дека не е паметно сама да шетам со толку скапа фризура – рекла манекенката која во замена на оваа фризура ја изгубила слободата.

– Сакам да бидам уникатна и ќе ги дадам сите пари, подготвена сум на различни непријатности само за да се издвојам од останатите – рекла Чика, која очигледно успеала во тоа.