Сцена 13. јули 2018. / 20:02

Се за љубов: Радмила Манојловиќ го прости неверството на Харис (ВИДЕО)

Се за љубов: Радмила Манојловиќ го прости неверството на Харис (ВИДЕО)

Иако, пејачката Радмила Манојловиќ зборуваше дека Харис Берковиќ е веќе мртов за неа по сè што ѝ направи, но сега се чини дека го променила своето мислење и одлучила да му прости.

По објавувањето на новиот видео запис на Харис за песната „Лош“, која, според некои предвидувања, се верува дека ја посветил на Рада, таа сега се огласи на својот Инстаграм профил и им препорача на сите да ја слушнат неговата песна и да остават коментар.

 

Ако навистина ѝ е доста од се и да не сакаше повторно да го види Харис, сигурно немаше да го стори ова. Останува да видиме дали се имаат смирено или мирот помеѓу нив е на повидок.