Сцена 12. јули 2018. / 13:45

Се сеќавате на Илма Карахмет од „Х-Фактор“? Сега има 18 години и се омажи

Се сеќавате на Илма Карахмет од „Х-Фактор“? Сега има 18 години и се омажи

Илма Карахмет, која на 13 години го освои регионот со својот божествен глас, сега има 18 години и се омажи пред пет денови со своето долгогодишно момче, Седин Лукач, пишуваат српските медиуми.

Парот се заколна на вечна љубов на свечена церемонија одржава во Сараево, а младата Карахмет не можела да ја сокрие насмевката на лицето.

Инаку Илма, беше учесничка на Х-Фактор, кога нашиот Даниел Кајмаковски победи.