Сцена 15. јуни 2018. / 11:13

Ријана е повторно ,,мета” на модните критичари – еве зошто

Ријана е повторно ,,мета” на модните критичари – еве зошто

Ријана повторно предизвика бурни реакци откако се појави на премиерата на филмот “Оcean 8” во Лондон. Критиките беа насочени кон нејзиниот изглед.

Златен фустан, претпознатлив за стрит културата, која Ријана со години ја промовира низ нејзиниот стил и начин на продуцирање на музика. Сепак модните критичари оваа комбинација, ја нарекоа несоодветна, но Ријана изгледаше задоволно и среќно.