Сцена 23. април 2018. / 20:54

Првите фотографии од малиот принц

Првите фотографии од малиот принц

Само седум часа по породувањето, војвотката од Кембриџ, Кејт излезе со бебето од лондонската болница придружувана од сопругот принцот Вилијам.

Фоторепортерите и ТВ екипите чекаа на улицата со часови за да ги направат првите фотографии на малиот принц, кој според објавите на британските медиуми ќе се вика Артур, Алберт или Филип.