Сцена 10. август 2018. / 15:02

Поранешниот сопруг на Мадона откри што морал да прави за време на сексот со неа

Поранешниот сопруг на Мадона откри што морал да прави за време на сексот со неа

Јавноста се шокира, откако поранешниот сопруг на Мадона, Гај Ричи, објави детали од нивниот сексуален живот.

По девет години брак, парот се разведе, па Британецот во јавноста ги споделил фетишите на кралицата на поп музиката.

Во интервју за весникот „Girl“, тој наведува дека пејачката е роб на своето алтер его.

„Таа е егоцентрична и површна. Има и чудни сексуални навики. За време на сексот смеев да ја слушам само нејзината музика. Сакаше да води љубов на посебна фотелја опремена со аудио опрема, што значи дека за време на непријатниот секс морав да слушам и гласна, секогаш иста музика. Не е нормална. За време на сексот слушавме песни како Vogue или holiday. Сите нејзини песни ги знам на памет“, се пожали Гај.