Сцена 07. October 2018. / 11:06

По долга борба против леукемија почина познатиот актер

По долга борба против леукемија почина познатиот актер

Познатиот светски актер Скот Вилсон ја загуби битката со леукемијата со која долго водеше борба.

Тој почина на 76. годишна возраст, мирно во домот.

Неговите пријатели, семејството, роднини и фанови се неутешни за загубата.