Сцена 15. април 2018. / 15:09

Новите фотографии на Ума Турман покажуваат што се случува кога ќе се претера со ботоксот? (ФОТО)

Новите фотографии на Ума Турман покажуваат што се случува кога ќе се претера со ботоксот? (ФОТО)

Кога пред три години се појавила на премиерата на мини серијата „The Slap“ ретки ја препознале.

Нејзиното лице имало поинаков израз, очите и делувале помалечки, а лицето испеглано и без ниту една брчка.

Било очигледно дека 44. годишната глумица била на разубавување кај естетски хирург. Сите написи дека била на естетска корекција Ума Турман ги негирала и тврдела дека новиот мејкап и начин на шминкање е заслужен за таков младешки изглед.

Сепак, не можела да ги измами стручњаците и ним им било јасно дека Ума била на затегнување и ботокс кои потполно и го промениле изгледот

Извесно време престанала со таквите третмани, но новите фотографии потврдуваат дека повторно била на некој третман бидејќи лицето и е потполно заледено.

Ума, за жал е лош пример што се случува кога познати лица немаат мерка и постигнуват сосема друг ефект со бројните операции и ботокс.