Сцена 14. септември 2018. / 15:14

Нешто се случува со познатата пејачка – сите се загрижени за здравјето на Милица

Нешто се случува со познатата пејачка – сите се загрижени за здравјето на Милица

,,Милица Тодоровиќ се опушти и не води грижа толку многу за нејзиниот изглед и здравје“, пишува српското списание „Свет“.

Оваа атрактивна пејачка побара помош од еден нутриционист за да ја регулира нејзината тежина и раскажа од што се треба да се откаже:

„Морам да изгубам десет килограми. Бев кај нутриционистот и искрено да кажам дека резултатите не се најдобри, докторката е загрижена. Можам да заборавам на слатките“, се жали Милица.

Тодоровиќ очигледно цврсто одлучила да се посвети на здравата исхрана.