Сцена 23. септември 2018. / 21:35

Многумина замолкнаа по оваа фотографија од Анџелина Џоли (ФОТО)

Многумина замолкнаа по оваа фотографија од Анџелина Џоли (ФОТО)

Ова е ретко видена фотографија од филмската ѕвезда Анџелина Џоли, на која е со мајка и.

Се гледа дека од неа ја наследила убавината и дека устата не и е силиконска, како што кружат гласини со години.