Сцена 17. април 2018. / 14:16

Менаџерката ја тужи пејачката за сексуално вознемирување

Менаџерката ја тужи пејачката за сексуално вознемирување

Стела Булочников, поранешната менаџерка на Мараја Кери планира да ја тужи популарната пејачка поради наводно сексуално вознемирување.

Таа изјавила дека Мараја ,,постојано шетала гола пред неа” .

Освен тоа, 48 годишната пејачка наводно ,, извршувала сексуални работи во присуство на Стела”, пишува ,,TMZ” .

Исто така Булочников наведува дека Мараја Кери има проблем со злоупотреба на дрога, како и тоа дека не ги зема правилно лековите кои и се препишани поради биполарното нарушување.

Извор близок до пејачката за,,TMZ” изјавил дека тужбата е ,,непрофесионална и се базира на неосновани тврдења”, од кои Кери ќе се брани ,,силно и со успех”.

 

Инаку во 2016 година таблоидот Пејџ Сикс твдеше дека Булочников спрема Мараја Кери не се однесува како менаџерка, туку како ,,диктатор”

,,Таа практично се пресели кај Мараја и сега знае толку многу работи за неа што може да побара што сака ” – изјави неименуван извор за тој сајт.

,,Таа ги влечи сите конци, а Мараја прави што и да и рече !” .

Стела Булочников ,исто така тврди дека била жртва на ,,неправедно отпуштање од својата должност во врска со Кери” , како и тоа дека размислува да не поднесе тужба доколку Мара Кери и исплати одредена сума на пар, пишува ,,TMZ”.