Сцена 30. May 2018. / 13:06

Меланија ја нема во јавноста 19 дена: Сите се прашуваат каде е, а веќе почнаа и шпекулации

Меланија ја нема во јавноста 19 дена: Сите се прашуваат каде е, а веќе почнаа и шпекулации

Поминаа 19 дена откако Меланија за последен пат се појави во јавноста. Последен пат таа е видена со сопругот Доналд Трамп на дочекот на тројцата американски залжници од Северна Кореја.

После 4 дена Меланија е пренесена во болница, каде имала операција на бубрезите, а нејзината потпаролка објави дека Меланија е добра.

Сепак и после 15 дена од операцијата не се слушна ништо за Меланија, па поради тоа почнаа шпекулации на Твитер., дека таа можеби го напуштила Трамп.

Меланија е таа која секогаш е покрај сопругот и ги надгледува сите работи во Белата куќа, од изборот на зеленчук до перничиња на столиците, па затоа е сега чудно што ја нема.

Медиумите убедуваат дека 19 дена, и не се долга пазуа за независна жена како неа.

Сепак нејзината потпаролка тврди дека секојдневно се соочуваме со теории на завера и дека отсуството на Меланија воопшто не е чудно.

„Меланија е секогаш независна, не би го карактеризирала ова како долго отсуство. Беше во болница скоро две недели и сега е на домашно лекување. Имаше неколку состаноци со вработените и наставниците и тоа е се, така ќе биде и оваа недела“ рзаклучила Гришам.