Сцена 15. мај 2018. / 16:24

Марјана Станојковска се стегна во хеланки (ФОТО)

Марјана Станојковска се стегна во хеланки (ФОТО)

Познатата лото девојка од Македонија Марјана Станојковска објави нови провокативни фотографии на својот Инстаграм профил.

Станува збор за фотографии на кои водителката е облечена во тесна опрема за спортување.

Марјана инаку на една од фотографиите ги рашири нозете и направи шпага, погледнете.