Сцена 09. May 2018. / 22:10

Марија Шерифовиќ има своја двојничка во Скопје (ФОТО)

Марија Шерифовиќ има своја двојничка во Скопје (ФОТО)

Одамна постои тврдење дека секој човек на светот си има свој двојник.

Неодамна на каналот ТЛЦ имаше и емисија по тој повод – беа најдени најсличните двојници во светот.

Е, според тоа и популарната Марија Шерифовиќ си има своја двојничка и тоа во Скопје. А, ја запозна неодамна при нејзиното гостување во емисијата „Вечер со Тијана“ на „1тв“.

Станува збор за Марија Чоневска која во телевизијата работи како организатор или продуцент. Се запознале кога Марија пред неколку дена била гостинка во емисијата „Вечер со Тијана“.

Погледнете ја нејзината реакција…