Сцена 30. мај 2018. / 10:05

Лука бара од Наташа да му врати 20 милиони динари

Лука бара од Наташа да му врати 20 милиони динари

Сопругот на Наташа Беквалац, со тужбата поднесена за развод поднел и сметки кои се доказ дека тој купувал храна и пијалоци во ресторани, купил уред за електронско плаќање и авио акрти до Атина, а тврди дека уложувал и во викендичката на Наташа.

Лука бара секој денар потрошен додека биле заедно, Наташа да му го врати.

Освен тоа тој инсистира таа да му врати пари и за вложување пари за реновирање на станот во Белград, свадбата на Ибица, па дури и пари кои ги потрошил на заеднички ручеци во ресторани, како и за патарини додека оделе на заеднички патувања.