Сцена 08. June 2018. / 16:28

Лоба со нова фризура, но и со нова љубов (ФОТО)

Лоба со нова фризура, но и со нова љубов (ФОТО)

Македонската пејачка се одлучи на драстична промена. Овој пат таа ја промени бојата на косата и додаде розева нијанса. Викторија Лоба е секогаш препознатлива по својата руса коса, но мора да се признае дека и оваа боја одлично ѝ прилега.

Како што велат, кога жената ја менува бојата на косата ја менува и љубовта. Нејзина нова љубов е нејзиниот нов автомобил со кој се пофали на социјалните мрежи.