Сцена 11. June 2018. / 14:05

Конечно: Сораја се огласи на социјалните мрежи (ФОТО)

Конечно: Сораја се огласи на социјалните мрежи (ФОТО)

Старлетата Сораја Вучелиќ пред повеќе од недела дена била вратена на граница, кога од Црна Гора се обидела да влезе во Србија.

На старлетата и е забранет влез во Србија, а од тогаш и се изгубила секаква трага.

По повеќе од десет денови молк, Сораја конечно се огласи на социјалните мрежи.

Таа на Инстаграм сподели фотографии и моментално се наоѓа во Калифорнија.

#helloworld ❤ #missyouguys 🌎🏝🌞🌊🌴

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on