Сцена 09. септември 2018. / 11:54

Ирена Спапсовска стави крај на 13 годишната врска

Ирена Спапсовска стави крај на 13 годишната врска

Естрадно –новинарската двојка, Ирена Спасовска и нејзиното момче Орце Гелевски се разделија по 13 годишна врска, а сега таа за „Вечер“ си ја отвара душата.

– Ставив крај на врската со Орце, сега сме само во одлична пријателска и професионална комуникација, вели таа.

Тие 13. години живееја заедно но не ставија потпис.