Сцена 26. септември 2018. / 21:20

Хари ќе збесне што ја остави сама – Меган Маркл повторно привлече внимание

Хари ќе збесне што ја остави сама – Меган Маркл повторно привлече внимание

Меган Маркл присуствуваше на изложба организирана во Кралската акдаемија на уметностите, без придружба на никој од кралското семејство.

На изложбата биле експонирани 200 уметнички дела од подрачјето Океанија.

На отворањето на изложбата таа во еден момент се поздравила со традиционалниот маорски поздрав, односно со допирање на носот и челото.