Сцена 03. мај 2018. / 14:16

Гламурозна, весела и насмеана: Погледнете ја Мелек од серијата на Сител во друго светло

Гламурозна, весела и насмеана: Погледнете ја Мелек од серијата на Сител во друго светло

Малата Мелек од хит серијата на Сител, Се викав Мелек, во која се раскажува потресна приказна, доби награда за најдобра актерка.

Надвор од серијата каде е малтретирано дете кое трпи и физичка и психичка тортура, Мелек изгледа вака.