Сцена 17. април 2018. / 11:34

Ги надмина своите сестри: Клои Кардашијан роди ќерка па и даде необично име

Ги надмина своите сестри: Клои Кардашијан роди ќерка па и даде необично име

Сите ги знаат сестрите Кардашијан, посебно Ким која на своите деца им дава чудни имиња, а тука некаде е и нејзината сестра Клои, која се чини дека малку ја намина.

Имено таа на својата ќерка со Тристан Томсон и даде име True, или во превод „вистина“, а тоа го објави на Инстаграм.

„Нашата мала ќерка True Tompson , целосно ги украде нашите срца, а ние сме исполнети со љубов“ напиша таа, а притоа објави и фотографија од соба полна со розови балони.