Сцена 13. јуни 2018. / 15:57

Драстична промена: Елена Ристеска има нова фризура (ФОТО)

Драстична промена: Елена Ристеска има нова фризура (ФОТО)

Македонската пејачка Елена Ристеска секогаш различна и оригинална, повторно изненади со нова фризура. Препознатлива по долгата црна коса, Елена се одлучи да ја скрати косата и да ја осветли.

Како ви се допаѓа?