Сцена 18. април 2018. / 13:18

Анџелина Џоли е итно однесена во болница

Анџелина Џоли е итно однесена во болница

Австралискиот неделник NW објави дека Анџелина Џоли била итно хоспитализирана поради лошата здравствена состојба и општата исцрпеност. Неделникот пишува дека 42 – годишната актерка изгубила свест дома, од каде била пренесена во болница.

Неделникот NW тврди дека инцидентот се случил малку порано, но дека информациите за печатот се појавиле токму сега.

Семејството и пријателите на Анџелина се многу загрижени за нејзината состојба, а според нив, таа се чувствува лошо поради несоницата, губењето на апетитот и нервната исцрпеност.