Сцена 16. May 2018. / 11:33

Актерката е згодна убавица, но нејзината 64-годишна мајка ги засенува сите (ФОТО)

Актерката е згодна убавица, но нејзината 64-годишна мајка ги засенува сите (ФОТО)

Едриен Банфилд-Норис е 64-годишна мајка на актерката Џејда Пинкет Смит, која со последната објава го оставила светот во шок.

 

 

64 and what? That part!!

A post shared by Adrienne Norris (@only1mrsn) on

Иако и Џејда важи за жена со неверојатна фигура, во четириесеттите години тоа се “толерира”, но нејзината мајка, баба на 17-годишната Вилоу и 19-годишниот Џејден, изгледа толку добро со затегнати стомачни мускули и извајани нозе што никој не можел да претпостави дека тоа е возможно.

-64 и сега што?, напишала таа под фотографијата во костим за капење, која веднаш собрала позитивни коментари.