Регион 30. декември 2020. / 23:59

Здравствената состојба на Додик се подобрува

Здравствената состојба на Додик се подобрува

По денешната седница на советот на Универзитетскиот клинички центар на Република Српска, беше утврдено дека здравствената состојба на претседателот на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик е стабилна и дека секојдневните подобрувања се видливи.

Фактот дека вредностите на наодите се во нормални граници зборува за тоа, се наведува во соопштението на Универзитетскиот клинички центар во Бања Лука.

Се додава дека Додик се чувствува добро и дека е под постојан надзор на медицинскиот совет.