Регион 10. јули 2018. / 20:32

Во Белград поплава (ФОТО)

Во Белград поплава (ФОТО)

Краткотраен, но обилен дожд предизвика големи проблеми во сообраќајот во Белград, јавува Б92.

Краткиот дожд ги изненади белграѓани кои се надеваат дека дождовните денови завршија.

На социјалните мрежи објавени се и фотографии од поплавите кои настанале во одредени делови на градот.