Регион 03. јануари 2021. / 12:45

(ВИДЕО) Рибар го снимил звукот на езерото за време на земјотресот во Петриње

(ВИДЕО) Рибар го снимил звукот на езерото за време на земјотресот во Петриње

На социјалните мрежи се појави видео на кое може да се види на езеро изгледал страшниот замјотрес кој на 29 декември го погоди Петриње во Хрватска.

Видеото го снимил рибар кој во чамец ловел на едно езеро во близина на Петриње.

Мирот и тишината ја прекинува страшен звук кој доаѓа од далеку, водата станува немирна а чамецот почнува да се ниша.