Регион 16. април 2018. / 21:05

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица (ВИДЕО)

„Огнена“ венчавка за паметење во Дубровник: Сватовите палеле ракети и гуми, интервенирала противпожарна единица (ВИДЕО)

Вчера во Дубровник на свадба, сватовите им отвориле работа и на пожарникарите. Имено, ситуацијата излегла од контрола бидејќи сватовите застанале на една улица и палеле гуми, а потоа почнале да палат и ракети.

Противпожарната единица на Дубровник добила повици од граѓани кои стравувале од пожар кога виделе огромен чад на својата улица, и излегле на терен.