Регион 15. април 2018. / 14:50

Неверојатно: Навечер кловн скока на патот и ги тероризира возачите!

Неверојатно: Навечер кловн скока на патот и ги тероризира возачите!

Лице преправено во кловн ги вознемирува мештаните и возачите на кои им фрла песок кон автомобилите. овој несекојдневен случај во последно време се случува на патот во населбата Борчани во Томиславград.

Особено е непријатно бидејќи тоа постојано се случува кога ќе се стемни поточно после 22 часот.

Известена е полицијата која работи на случајот за откривање на идентитетот и решаавање на проблемот.