Регион 29. мај 2019. / 13:19

Колона возила на српската војска се движат кон границата со Косово

Колона возила на српската војска се движат кон границата со Косово

Долга колона возила на војската на Србија снимена е на пат кон административинот премин со Косово.
Откако ситуацијата од вчера денеска до некаде е смирена, силите на војската останаа во приправност.

Како што пишуваа српските медиуми, нападот на косовските специјалци запрен е кога полетале српските мигови.