Регион 11. June 2018. / 19:37

„Јас не сум лош човек“ – пред смртта убиениот Предраг напишал статус на фејсбук

„Јас не сум лош човек“ –  пред смртта убиениот Предраг напишал статус на фејсбук

Предраг Милованевиќ од Чуприја, бодибилдер и кикбоксер, е убиен завчера со неколку куршуми, недалеку од својата куќа.

Тренер бо кик-бокс, натпреварувачите секогаш ги бодрел, одел со нив на патувања и им помагал колку можел.

Дека нешто чудно се случувало со него сведочи и неговиот последен статус на Фејсбук.

-Јас не сум лош човек, никој не би зезнал. Но, станувам сѐ полош, бидејќи вие така сакавте – напишал Миловановиќ.