Регион 12. јули 2018. / 18:03

Хрватската Влада влада одржа седница во дресови

Хрватската Влада влада одржа седница во дресови
Членовите на хрватската влада, предводени од премиерот Андреј Пленковиќ, на денешната седница се појавија облечени во дресови на националниот фудбалски тим.
На официјалниот твитер-профил на хрватската влада беше објавено: „Денес имаме посебна седница во Бански Двори. В недела сме шампиони“.