Регион 17. мај 2018. / 16:26

Големо невреме ја погоди Риека – возилата едвај се движеа по улиците

Големо невреме ја погоди Риека – возилата едвај се движеа по улиците

Вчера во попладневните часови силно невреме ја погоди Ријека, по што се поплави западнит дел од градот.

Поради големата количина на вода возилата не можат да се движат по улиците.

На градските улици поради големиот притисок на водата, поклопците од шахтите излегле од своето место и „пливаат“ по улиците.

Погледнете како изгледа градот по невремето: