Регион 02. март 2021. / 10:20

Црногорската мафија заедно со Веља невоља играле фудбал со главите на жртвите

Црногорската мафија заедно со Веља невоља играле фудбал со главите на жртвите

Kавачкиот клан, еден од најозогласените во Црна Гора со главата на убиениот играле фудбал и сниките си ги праќале еден на друг.За да ги прикријат доказите телото го растврорале во киселина. Во ова им помагал и Веља невоља покажа истрагата

Се претпоставува дека главата со која играле фудбал е на водачот на навивачите на Партизан Горан Величковиќ Гокси на кого му се губи трагата.

На друг пак „Каваците“ му го отекле јазикот и потоа го ликвидирале.

За оввие злосторства проговори и претсдателот на Србија Александар Вучиќ и најави јавно во четврток ќе ги прикаже на телевизија.